BIOPATI/KINESIOLOGI

Biopati/Kinesiologi er det alternative sundhedstjek hvor du får en personlig analyse og plan for hvordan du får et optimalt energiflow i dit system samt en optimal kost og livsstil

Biopati+ayurveda = bioveda™

Biopati er en behandlingsform der ud fra alternative test- og analysemetoder søger at skabe en optimal balance i kroppen såvel forebyggende som ved opstået sygdom/helseproblemer. En Biopatisk behandling hos Feelgood Professionals består f.eks. af en kinesiologisk muskeltest, vitamin/mineraltest, kosttest og kostvejledning, iris-analyse, test af behov for udrensning, urter, homeopati og eventuelt andre behandlingsformer. En stor del testen tilrettelægges ud fra hvilke ønsker og mål du har omkring behandlingen ud fra din sundhedstilstand.

Biopati er effektivt som et generelt sundhedscheck, men også ved sygdoms-/sundhedsrelaterede problemer som f.eks. fordøjelsesgener, eksemer, immunforsvarsproblemer, søvnløshed, barnløshed, kroniske betændelsestilstande, intolerancer og allergier, vægtproblemer, kroniske forgiftninger, smerter, sarte slimhinder, gigtproblemer, graviditetsproblemer, ammeproblematikker, træthed, stressrelaterede gener, menstruationsproblemer, svækkelse i kroppen m.v.
Det skal iberegnes at der efter besøget ofte er behov for at investere i diverse kosttilskud i en kortere eller længere periode for at få det fulde udbytte af konsultationen. Det er for enkelte også nødvendigt med en større eller mindre kost-omlægning, hvilket vi forsøger at tilpasse efter dine daglige rutiner og ønsker. For de flestes vedkommende anbefales det at komme til opfølgningstest efter ca. 5-8 uger.
Hvis du er i tvivl om Biopati er den rigtige behandlingsform for netop dig, så kontakt os for at høre nærmere.

Kinesiologisk muskeltest. Kinesiologien er blevet til ved et samarbejde mellem kiropraktorer og læger der i samråd har fundet frem til at nerver der løber til bestemte muskler også forsyner bestemte organer. Ved svækkelse i nerveforsyning til en muskel er der derfor også svækkelse i nerveforsyning til det/de pågældende organer. Via muskeltest genoprettes energien til nerver, muskler og organer. Lidelser der udspringer af ubalancer i kroppens energisystem forsvinder ofte i løbet af få minutter ved genopretning af den energimæssige balance. Kinesiologi gennemføres ved at arme og ben placeres i forskellige stillinger som aktiverer bestemte muskler og disse testes ved hjælp af små træk eller skub. Energien genoprettes ved hjælp af massage, strygninger eller små pres på kroppens meridian-punkter. Kinesiologien benyttes også til test af kroppens reaktion på fødevarer, vitaminer, mineraler, urter, homeopati og diverse andre behandlingsformer.
Den som er rask har mange mål
Den der er syg har bare ét

Zoneterapi


Zoneterapi er en behandling af reflex-punkter under fødderne, som ifølge zoneterapien og meridian-læren har forbindelse til hele resten af kroppen. Zoneterapi er fantastisk til at sætte gang i udskillelsen af affaldsstoffer, fordøjelsen, diverse organer og til at fjerne eller afhjælpe smerter i kroppen eller fjerne væskeophobninger.

Vitamin/mineraltest


Et kinesiologisk check af hvilke behov din krop har for eventuelle tilskud af vitaminer og mineraler, doseringen på disse og hvorvidt det er noget du bare har behov for i en kort periode eller om det er længerevarende. Det vil også være lidt samtale omkring dine livsrytmer, sundhedstilstand og omkring hvordan årstidernes skiften hos flere kan være afgørende for et varierende vitamin/mineralbehov.
Du vil få en liste med over eventuelt anbefalede vitamin/mineral-præparater.
Får man de rette doseringer af vitaminer og mineraler kan dette ofte være medvirkende til at immunsystemet og kroppen kan holde sig stærk og vital på trods af en travl og hektisk hverdag.
Stacks Image 34131
Stacks Image 34069

BIOPATI/KINESIOLOGI

Biopati/Kinesiologi er det alternative sundhedstjek hvor du får en personlig analyse og plan for hvordan du får et optimalt energiflow i dit system samt en optimal kost og livsstil
Behandler Metthe Christensen
Bliv en del af vores online-community og få nyheder m.m. via mail