KURSER

Hos feelgood kan du lære om hvordan du sætter dig selv fri af begrænsende tanker og følelser. Undervisningen der er opbygget i moduler strækker sig typisk over en weekend, På kurset BREATHE™ lærer du f.eks. at finde mere indre ro og mentalt overskud gennem meditation og åndedrætsteknikker, som kan være din personlige investering i din egen feelgood. Gennem kurserne kan du opkvalificere din personlige evne til at have det godt og performe bedre, så du opnår mere af det du ønsker i dit liv.

BREATHE

På BREATHE lærer du specifikke åndedrætsteknikker til at gøre din krop fri af gamle uhensigtsmæssige spændinger og følelser, som kan virke som en tung klods om benet, måske endda uden at du er klar over det. Når du frigør eventuelle spændinger gennem BREATHE teknikkerne, vil du føle dig lettet, klar og glad, med mulighed for at nyde livet mere og være mere tilstede i nuet i alt hvad du foretager dig og derfor vil du også blive bedre til det du ønsker at bruge din tid på.

MEDITATE

På MEDITATE lærer du hvordan meditation kan træne dit sind/bevidsthed til at være totalt i nuet i længere tid, og til at øge din koncentrationsevne markant og slippe dybe spændinger i dit nervesystem. Vi anbefaler at du først lærer BREATHE teknikkerne og derefter lærer MEDITATE for at få det ultimative resultat
I er fantastiske undervisere. Det er utroligt givende. Gode forklaringer og en masse viden
Susanne
Har haft kæmpe stor glæde af det
Christian
En rigtig god formidling af både teori og praktiske øvelser
Mia
Bliv en del af vores online-community og få nyheder m.m. via mail