Indsamling af data

Ang. de nye EU regler (GDPR) om opbevaring af personlige data sam træder i kraft d. 25. maj. 2018 og vi har forberedt os så vi følger de nye regler.

Derfor vil vi gerne fortælle dig hvilke oplysninger vi indsamler, hvad vi bruger dem til og hvordan du får adgang til dem.

Din profil i bookingsystemet
Når du booker behandling eller undervisning hos feelgood opretter du en profil og opgiver nogle data, bl.a. kontaktdata for at du kan få en reminder om din tid til f.eks. behandling eller oplysninger om aflysning af tiden ell. lign.
Det er alt sammen noget du selv opretter og kan se og rette i når du logger ind på din profil via vores bookingsystem eller app.

Du har mulighed for på din profil at indstille om og hvordan vi må kontakte dig med reminders eller andet vedrørende booking af behandling/undervisning.

Du kan til enhver tid få slettet dine data

Vi har udpeget en dataansvarlig, der kan hjælpe dig med dine data m.m.

Du kan til enhver tid selv logge ind på din profil og se og rette hvilke oplysninger der er om digNyhedsbrev / info mails
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet / info mails, ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet / info mailen, du kan også selv vælge hvilke emner du ønsker at modtage informationer omkring.

Behandlinger og journalpligt

Hos feelgood har vi, som alle andre behandlere, i følge dansk lov journalpligt og derfor gemmer vi nødvendige oplysninger om dit behandlingsforløb i en periode.

Denne side vil blive opdateret snarest med flere detaljer.
Bliv en del af vores online-community og få nyheder m.m. via mail